Nyårsafton 2010

Ja då var nyår här. Det känns inte som detta iaf. Sitter och tänker på hur mycket som egentligen har hänt de senste året. Inte lite kan man säga. Men man måste lämna allt skit och alla ledsamheter bakom sig. Det är verkligen dags att gå mot nya mål och nya utmaningar. Jag hoppas 2011 kommer bli ett bra år med mycket positivt. Året kommer iaf börja med en rökfri familj. Hoppas bara man fixar de men det finns inget annat. Har la inget val. Viktnedgång ska det bli mycket av och träning med. Förändringarnas tid är här och de som inte hänger med eller inte orkar . Det är dom som förlorar. Tänk på detta. Nu ska jag iaf sluta detta året med att fixa hår och lite sånt. Dags att sätta igång. Hoppas att kvällen blir bra även om den absolut inte ser ut som planerat!

Sitter och har suttit ett tag och drukit v...

mms_img15202 (MMS)

Sitter och har suttit ett tag och drukit vin. Nytt vin som jag inte smakat innan med faktiskt gott. Snart dags för sängen dock då det är jobb som gäller imorgon!


Ny Design!!!!!!!!!

Som alla ser så har nu bloggen blivit riktigt snygg! Detta tackar jag Sara för! Du är en ängel! Eftersom jag inte är så kunnig själv hade den fortsatt vara så ful som den va om du inte räddat mej! Tusen tackar!

Igår var jag i Hässleholm och hälsade på. Jag, Mormor och Monika drogen en shoppingrunda inom Skurup och Förmedlingscentralen i tyringe. Jag gjorde två fynd. Bilder kommer kanske upp senare men ett hjärta i smide med ljuslyckta man ska ha i fönstret och en MATTA! Jag hittade min matta jag har letat efter, kanske inte riktigt samma färg som jag hade tänkt. Men en blåtrasmatta till vardagsrummmet. Blev riktigt nöjd över köpet då den bara kostade 379 riksdaler! Härligt!

Idag har det med blivit en liten shopping runda med Syster Therese och Bror Johan. Vi och hundarna rog en snabbis till Kristianstad och jag fick äntligen köpa en ny lus. Min gammla blev stulen så har haft en lånad telefon ett tag. Blev iaf en Sony Ericsson x10 mini pro. Faktiskt nöjd hittils! Leeha fick äntligen ett täcke med.
Det är väl vad som har hänt hittils nu ska jag snart in till grannen så ska hon fixa mitt hår och det blir nog ett glas vin eller två. Men här blir tidig säng ikväll då man ska upp och jobba imorgon!
Nej nu ska jag allt ta de där efterlängtade glaset vin och bara njuta lite!

Imorgon är sista dagen på 2010!
Vad händer sen?

Välkommen världen

Kände det är dags att ta upp den gammla bloggen och börja blogga igen!
Et nytt liv och livsstil är på ingång! Som alla vet så är det snart nyår och år 2011 börjar!
Saker som ska ske under detta året är många. Tänkte göra en cheklista som jag lägger upp här som man kan plocka av!
Ska se och få lite ny design på bloggen.. Känns verkligen som detta behövs!
Men ikväll ska jag se och dra mor och kanske petra till bromölla möbelaffär för att se lite sig om lite nya inköp till lyan! Annars blir det bara fix i huset på shemat=) Bilder kommer senare=)
Men ses sen vänner!

RSS 2.0